My LinkedIn profile

Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΑΣ

Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΑΣ
ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ;...ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΩ!..(Κάντε κλίκ πάνω στον...ΧΡΥΣΟ!) Τηλ: 6995295767/ 6946083329

Taxheaven - Νέα ειδήσεις

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Εκπτωτικό κουπόνι για ανέργους από τον Φεβρουάριο

Για τρόφιμα και μεταφορές






Δείτε το βίντεο...
Ατομικό εκπτωτικό κουπόνι μέχρι και 50% σε ανέργους για τρόφιμα πρώτης ανάγκης καθώς και για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ετοιμάζει το υπουργείο Απασχόλησης, στο πλαίσιο της πολιτικής της κυβέρνησης για την ενίσχυση των οικονομικά αδύνατων ομάδων του πληθυσμού.Ο υπουργός Απασχόλησης Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσε ότι το μέτρο αυτό για την ανακούφιση των ανέργων θα είναι έτοιμο μέχρι το Φεβρουάριο και οι εκπτώσεις σε βασικά είδη διατροφής θα αφορούν το ψωμί, το κρέας και το γάλα.
Στόχος, όπως διευκρίνισε, είναι να υπάρξει συνεργασία με μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, ώστε η έκπτωση να φθάσει στο 50%, αντί 20% με 30% που έχει εξασφαλίσει το υπουργείο, μέσα από το κονδύλι ύψους 1,5 δισ. ευρώ από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ.
Παράλληλα, γίνονται προσπάθειες, ώστε να υπάρξει συνεργασία τόσο με το Μετρό όσο και με την ΕΘΕΛ για περαιτέρω μείωση των εισιτηρίων.
Σχολιάζοντας το μέτρο αυτό για τους ανέργους, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης δήλωσε: «Ο υπουργός Εργασίας παριστάνει τον Καραμουντζούνη με δήθεν πρωτοβουλίες φιλόπτωχων ταμείων. Οι άνεργοι θέλουν δουλειά, όχι ελεημοσύνη».

Aντιπαράθεση Λοβέρδου-Τσίπρα
Έντονη αντιπαράθεση για το Ασφαλιστικό σημειώθηκε ανάμεσα στον Ανδρέα Λοβέρδο και τον Αλέξη Τσίπρα, κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης του τελευταίου, σχετικά με την ανεργία.
Αφορμή στάθηκε η αποστροφή του κ. Λοβέρδου που έκανε λόγο για ανεύθυνη στάση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας την αντίδρασή του. Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι κρύβεται πίσω από κινδυνολογίες.

«Σέρνεστε πίσω από το ΚΚΕ και με προσχηματικούς τρόπους βγαίνετε έξω από την απόπειρα επίλυσης του ασφαλιστικού προβλήματος της χώρας και έρχεστε εδώ για να ζητήσετε και τα ρέστα. Αυτή η πολιτική στάση είναι ανεύθυνη» ανέφερε ο κ. Λοβέρδος.

«Δεν κυβερνάτε. Ούτε καν σχέδιο έχετε. Είστε μια κυβέρνηση σχεδόν υπηρεσιακή. Πηγαίνετε στις Βρυξέλλες, παίρνετε εντολές, έρχεστε εδώ και κινδυνολογείτε. Κρύβεστε πίσω από τις κινδυνολογίες. Να ξέρετε ότι αυτή η πολιτική δεν πρόκειται να βρει συναίνεση» απάντησε ο κ. Τσίπρας.
ΠΗΓΗ : Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ...

Αναγνώστες

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΑΧΑΡΝΕΣ, ΑΤΤΙΚΗ, Greece
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ"