My LinkedIn profile

Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΑΣ

Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΑΣ
ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ;...ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΩ!..(Κάντε κλίκ πάνω στον...ΧΡΥΣΟ!) Τηλ: 6995295767/ 6946083329

Taxheaven - Νέα ειδήσεις

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ!


ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ: ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ



Το τοπίο έχει ξεκαθαρίσει: 
Ο δρόμος της προδοσίας 
και ο δρόμος της πατρίδας.

Η προδοτική πολιτική τάξη παρέδωσε την κυριαρχία της χώρας στη διεθνή του χρήματος. Ήδη ο έλεγχος είναι εκτός Ελλάδας. Τώρα, δρομολογείται η ολέθρια εξέλιξη σύμφωνα με την οποία το σύνολο του εθνικού πλούτου θα τεθεί στη διάθεση των ελεεινών κερδοσκόπων, ο λαός μας οδηγείται στη φτώχια ενώ ταυτόχρονα εξελίσσονται σενάρια που αποσκοπούν στην συρρίκνωση της πατρίδας.

Η χρεοκοπία κάθε μέρα εξαθλιώνει εκατομμύρια συμπατριώτες μας, ενώ υποκριτικά τίθεται το ζήτημα της απομάκρυνσης από την ευρωζώνη.
Το επαναλαμβάνουμε και πάλι, το μόνο ενδιαφέρον των δυνάμεων που ασκούν την επιτροπεία είναι η συγκέντρωση των χρημάτων για την αποπληρωμή του χρέους.
Σε αυτή την κατεύθυνση βρίσκεται και η καταχρηστική παρουσία τους στην διαχείριση του δημόσιου πλούτου.

Τώρα που η ανεξαρτησία της χώρας έχει πλέον χαθεί, τώρα που ζητούν ευθέως και χωρίς κανένα ενδοιασμό την τοποθέτηση μόνιμης επιτήρησης στο ελληνικό κράτος, δεν υπάρχουν δικαιολογίες, δεν υπάρχουν εκτιμήσεις.
Δύο δρόμοι υπάρχουν με την προδοσία και την ξένη επικυριαρχία ή με την πατρίδα.

Ελληνίδα, Έλληνα, από τη δική σου στάση και συμπεριφορά θα εξαρτηθούν οι εξελίξεις.

Ελλάδα Κυρίαρχη ή ένα θλιβερό προτεκτοράτο.

Ανασύνταξη και διαχείριση του πλούτου ή διαρκής αιχμαλωσία από τους τοκογλύφους.

Στάση πληρωμών για τριετές χρονικό διάστημα και προσδιορισμός από την χώρα μας ή πλήρης εκποίηση της δημόσιας και της ιδιωτικής περιουσίας στο βωμό του άνομου κέρδους σε ένα μονοπάτι χωρίς επιστροφή.

Άρνηση σε κάθε έμμεσο ή άμεσο διάλογο και προτάσεις που αμφισβητούν τα εθνικά δίκαια ή σιωπή σε όσα συμβαίνουν στη Θράκη και στο Αιγαίο.

Αποδοκιμασία και αποκάλυψη του ρόλου των κομμάτων της μεταπολίτευσης ή εκ νέου εντολή να συνεχίσουν το νέο καταστροφικό τους έργο.

Αντίδραση στην καθημερινότητά σου σε όσα συμβαίνουν στη γειτονιά σου και στα σχολεία των παιδιών σου από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση η αποσιώπηση και παθητική αποδοχή της ερήμωσης και της ανασφάλειας,

Αντίδραση με κάθε μέσο στην ληστρική παρουσία των τραπεζών που εξακολουθούν να λαμβάνουν χρηματοδότηση με την εγγύηση του κράτους δηλαδή τη δική σου ή ατομική στάση και εξόντωσή σου.

Καταναλωτική στάση και συμπεριφορά υπέρ των εγχωρίων μονάδων ή κοντόφθαλμη αντίληψη και ενίσχυση αυτών που απεργάζονται το τέλος σου.

Συνειδητή ενημέρωση από φωνές της ελληνικής κοινωνίας ή παραπληροφόρηση από τα μαζικά μέσα ενημέρωσης που ψεύδονται συνεχώς.

Από το Πολιτικό Γραφείο

1 σχόλιο:

  1. ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΔΟΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ Η ΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΑΓΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΑΣ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΕ ΑΥΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ...

Αναγνώστες

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΑΧΑΡΝΕΣ, ΑΤΤΙΚΗ, Greece
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ"