My LinkedIn profile

Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΑΣ

Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΑΣ
ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ;...ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΩ!..(Κάντε κλίκ πάνω στον...ΧΡΥΣΟ!) Τηλ: 6995295767/ 6946083329

Taxheaven - Νέα ειδήσεις

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Νέος ελαστικότερος "Τειρεσίας" οδηγεί σε ομαδική έξοδο από τη "μαύρη λίστα...



Σχέδιο για έξοδο φυσικών και νομικών προσώπων από τον “Τειρεσία” επεξεργάζεται η κυβέρνηση, καθώς μελετά νέο ελαστικότερο νομοθετικό πλαίσιο, θεσπίζοντας “δεύτερη ευκαιρία”, προωθντας την άρση των μελανών σημείων του ισχύοντος συστήματος που αποτελούν αιτία στιγματισμού.

Η πρωτοβουλία για την αντικατάσταση του “Τειρεσία” από ένα πιο ευέλικτο μοντέλο βρίσκεται σε τελικό στάδιο και ενδέχεται να έχει ολοκληρωθεί μέσα στον επόμενο μήνα, με στόχο να διευκολυνθεί η πρόσβαση επιχειρήσεων και φυσικών προσώπων στην χρηματοδότηση.

Σχεδιάζεται, μάλιστα, σύμφωνα με τον “Επενδυτή”, να ενταχθεί στο πακέτο εξαγγελιών που θα γίνουν από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, πιθανότατα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Οι συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά έχουν ήδη λάβει σχετικές εισηγήσεις από τα υπουργεία Ανάπτυξης και Οικονομικών, αλλά και από τους φορείς της αγοράς.

Η κυβερνητική απόφαση, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πέραν της απαλλαγής χιλιάδων περιπτώσεων δανειοληπτών, από το στίγμα του “Τειρεσία” θα αποτελέσει και δείγμα καλών προθέσεων για την αγορά, ενώ αυτονόητα θα πρέπει να θεωρούνται και τα πολιτικά οφέλη στα οποία αποβλέπει η κυβέρνηση.

Πηγή Ημερησία

Αναγνώστες

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΑΧΑΡΝΕΣ, ΑΤΤΙΚΗ, Greece
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ"