My LinkedIn profile

Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΑΣ

Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΑΣ
ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ;...ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΩ!..(Κάντε κλίκ πάνω στον...ΧΡΥΣΟ!) Τηλ: 6995295767/ 6946083329

Taxheaven - Νέα ειδήσεις

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΕΥΔΑΠ / ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ!

Πληροφορίες για το Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο της ΕΥΔΑΠ.
 
Με το Νόμο 4320/2015 (ΦΕΚ 29Α’/19-3-2015) «Ρυθμίσεις για τη λήψη άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, την οργάνωση της Κυβέρνησης και των Κυβερνητικών οργάνων και λοιπές διατάξεις», καθιερώθηκαν μέτρα για προστασία των οικονομικά αδυνάμων»

Λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω, το δεδομένο ότι το νερό αποτελεί αγαθό απαραίτητο για την επιβίωση του ανθρώπου, τη συνεκτίμηση της διαρκώς διογκούμενης δυσμενούς οικονομικής και κοινωνικής κατάστασης, την κοινωνική ευαισθησία που διέπει την Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. (ΕΥΔΑΠ) κατά τις συναλλαγές της με τους πολίτες και τους πελάτες της, η ΕΥΔΑΠ αποφάσισε τη χορήγηση Έκτακτου Ειδικού Τιμολογίου (ΕΕΤ) σε όσους δικαιούχους έχουν υπαχθεί στο Ν. 4320/2015 και υποβάλλουν τη σχετική αίτηση στην ΕΥΔΑΠ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την υποβολή αίτησης χορήγησης του ΕΕΤ, είναι ο δικαιούχος να έχει δηλώσει τα στοιχεία του στην ΕΥΔΑΠ (δηλαδή να υπάρχει ΑΦΜ και ονοματεπώνυμο). Δικαιούχοι οι οποίοι διαμένουν σε ακίνητο το οποίο τους έχει παραχωρηθεί δωρεάν και δεν έχουν δηλώσει τα στοιχεία τους στην ΕΥΔΑΠ ή οι οποίοι είναι φιλοξενούμενοι σε κατοικία τρίτου θα υποβάλλουν την αίτηση υπαγωγής στο ΕΕΤ, μόνο στα Περιφερειακά Κέντρα της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε., προσκομίζοντας, μόνο στα Περιφερειακά Κέντρα της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε., προσκομίζοντας:
i. Αντίγραφο του λογαριασμού της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε.
ii. Φωτοτυπία της Αστυνομικής τους Ταυτότητας ή άλλου αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας
iii. Έγκυρο (εκτυπωμένο από το TAXIS) αντίγραφο εντύπου της Φορολογικής Δήλωσης Ε1, όπου θα φαίνεται η Διεύθυνση της μόνιμης κατοικίας τους

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση που είστε δικαιούχοι του ΕΕΤ και τυχόν λαμβάνετε άλλο κοινωνικό τιμολόγιο από την Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. (πολυτέκνων, υπερηλίκων), μπορείτε να επιλέξετε ένα εκ των δικαιούμενων τιμολογίων.
Η διαδικασία υποβολής της αίτησης υλοποιείται μέσω της ιστοθέσης της ΕΥΔΑΠ (με την εξαίρεση των περιπτώσεων της φιλοξενίας και της δωρεάν παραχώρησης), στον παρακάτω σύνδεσμο:

 (ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΕΥΔΑΠ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ...

Αναγνώστες

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΑΧΑΡΝΕΣ, ΑΤΤΙΚΗ, Greece
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ"