My LinkedIn profile

Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΑΣ

Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΑΣ
ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ;...ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΩ!..(Κάντε κλίκ πάνω στον...ΧΡΥΣΟ!) Τηλ: 6995295767/ 6946083329

Taxheaven - Νέα ειδήσεις

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Με τροπολογίες θα συγκεραστούν οι απόψεις φορέων στα ν/σ για τα χρέη επιχειρήσεων και νοικοκυριών



Με τροπολογίες θα συγκεραστούν οι απόψεις φορέων στα ν/σ για τα χρέη επιχειρήσεων και νοικοκυριών            

 ANOIXTO άφησε χθες η υπουργός Οικονομίας Λούκα Κατσέλη το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε τροποποιήσεις των δύο νομοσχεδίων που αφορούν τη ρύθμιση των χρεών των επιχειρήσεων και τη θεσμοθέτηση της διαδικασίας της πτώχευσης και για τα φυσικά πρόσωπα, μετά τη συνάντηση που είχε με την Ελληνική Eνωση Τραπεζών.

Η κ. Κατσέλη μίλησε για μικρές τροποποιήσεις που δεν θα αλλάξουν τη βασική φιλοσοφία των δύο νομοσχεδίων, εκ των οποίων αυτό που αφορά τη ρύθμιση των χρεών των επιχειρήσεων και τον Τειρεσία συζητείται ήδη στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, ενώ το δεύτερο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά θα κατατεθεί στη Βουλή μετά τις 12 Ιανουαρίου, όταν θα συνέλθει και πάλι το σώμα μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων. Πάντως πρέπει να σημειωθεί ότι η χθεσινή συνάντηση με την Ελληνική Eνωση Τραπεζών, που διήρκεσε πάνω από τρεις ώρες, δεν ήταν προγραμματισμένη και σύμφωνα με εκτιμήσεις έγινε προκειμένου να συζητηθούν οι επιφυλάξεις των τραπεζών πριν αυτές εκφραστούν στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, όπου χθες είχαν κληθεί προς ακρόαση οι εκπρόσωποι των φορέων της αγοράς.

Mετά το τέλος της συνάντησης τόσο η κ. Κατσέλη όσο και ο γενικός γραμματέας της Eνωσης Νίκος Νανόπουλος μίλησαν για το καλό κλίμα του διαλόγου χωρίς να αναφερθούν στις συγκεκριμένες διατάξεις των δύο νομοσχεδίων όπου υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Η κ. Κατσέλη δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «το σχέδιο νόμου για τη ρύθμιση των χρεών των επιχειρήσεων συζητείται στη Βουλή, όπου θα καταθέσουν όλοι οι φορείς τις προτάσεις τους, τις οποίες και θα λάβουμε υπόψη, αλλά δεν υπάρχει αλλαγή στη βασική φιλοσοφία του. Από την πλευρά του, ο κ. Νανόπουλος δήλωσε ότι το ζητούμενο για όλους είναι το ίδιο, η αναθέρμανση της οικονομίας και η τόνωση της αγοράς. Μπορούμε να προχωρήσουμε με αμοιβαία συμφωνία σε πολλές αλλαγές».

Πηγή Express

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Αλλάζει ο αναπτυξιακός - Ισολογισμοί και ορκωτοί λογιστές στο δημόσιο - δημιουργία one stop shop για ίδρυση εταιριών - φορολόγηση μπόνους στελεχών - κατάργηση φοροαπαλλαγών - όλα τα μέτρα για την οικονομία.





Αλλάζει ο αναπτυξιακός - Ισολογισμοί και ορκωτοί λογιστές στο δημόσιο - δημιουργία one stop shop για ίδρυση εταιριών - φορολόγηση μπόνους στελεχών - κατάργηση φοροαπαλλαγών  - όλα τα μέτρα για την οικονομία.
 Αποφασισμένος να προχωρήσει στις αλλαγές και ανατροπές τις οποίες υποσχέθηκε προεκλογικά εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου μιλώντας σε ειδική εκδήλωση με την οποία άρχισε ουσιαστικά ο κοινωνικός διάλογος.

Όπως τόνισε ο κ. Παπανδρέου οι αποφάσεις θα ληφθούν γρήγορα χωρίς καμία χρονοτριβή θέτοντας μάλιστα ως απώτατο όριο για τη λήψη των αποφάσεων από αυτόν τον κύκλο του διαλόγου το τέλος Φεβρουαρίου.

Τις επόμενες μέρες, όπως ανέφερε επίσης, θα υπάρξουν επαφές κάθε υπουργείου με την ΟΚΕ και τους κοινωνικούς φορείς για καθένα από τα θέματα τα οποία θα τεθούν στο διάλογο.

Δίνοντας το στίγμα τι θα είναι αυτές οι αλλαγές ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι "δεν μιλάμε για μερεμέτια αλλά για ριζικές αλλαγές". Για την προώθηση των αλλαγών αυτών ο πρωθυπουργός κάλεσε τους κοινωνικούς εταίρους σε μια νέα εθνική και κοινωνική συμφωνία "για να σώσουμε τον τόπο", όπως είπε χαρακτηριστικά.

Σε διάστημα τριών μηνών, τόνισε ο πρωθυπουργός, θα πάρουμε τις αποφάσεις που δεν έχουν ληφθεί εδώ και δεκαετίες. Και πρόσθεσε ότι θα ήταν πολυτέλεια για την κυβέρνηση και τη χώρα εάν το πρόγραμμα αυτών των αλλαγών εφαρμοζόταν σε βάθος τετραετίας. Κι αυτό διότι τι θα γίνει αυτό το διάσημα αφορά τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας.

Ο κ. Παπανδρέου επανέφερε ένα από τα προεκλογικά συνθήματα του ΠΑΣΟΚ "ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε" και τόνισε ότι ο λαός δεν θέλει μια κυβέρνηση εκκαθαριστή των υποχρεώσεων προς τρίτους, αλλά μια κυβέρνηση που θα κάνει τη μεγάλη ανατροπή για την ανασυγκρότηση της χώρας.

Ο κ. Παπανδρέου ζήτησε τη συστράτευση όλων σε μια εθνική προσπάθεια "για να αλλάξουμε εκ βάθρων την Ελλάδα" και τόνισε ότι ξεκινάμε σήμερα για να συγκρουστούμε με αντιλήψεις του παρελθόντος και συμφέροντα.

Στοχεύουμε, τόνισε, στην Ελλάδα των αξιών και στη δημιουργία ενός κράτους δικαίου, στη διαφάνεια και την αξιοκρατία.

Όπως τόνισε ο κ. Παπανδρέου οι αποφάσεις θα ληφθούν γρήγορα χωρίς καμία χρονοτριβή θέτοντας μάλιστα ως απώτατο όριο για τη λήψη των αποφάσεων από αυτόν τον κύκλο του διαλόγου το τέλος Φεβρουαρίου.


Στόχος η πράσινη ανάπτυξη

Ο πρωθυπουργός προανήγγειλε την αξιοποίηση όλων των αναπτυξιακών εργαλείων που διαθέτει η χώρα σε μια εθνική προσπάθεια ανάταξης της οικονομίας το 2010.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε ο κ. Παπανδρέου, κατατίθεται πριν το τέλος του έτους το σχέδιο νόμου για τη ρύθμιση των οφειλών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων, αυξάνεται ο προϋπολογισμός του ΤΕΜΠΜΕ και εξοφλούνται σταδιακά οι εκκρεμότητες του Ελληνικού Δημοσίου προς επιχειρήσεις από τον Αναπτυξιακό Νόμο.

Στηρίζουμε την αγοραστική και επενδυτική ζήτηση, αυξάνουμε το ΠΔΕ ώστε να ξεπεράσει τα 10 δισ.
(4, 2% ΑΕΠ), είπε ο πρωθυπουργός και ανέφερε ότι μέσα στο πρώτο 3μηνο του 2010 προωθούνται δύο σημαντικές τομές ώστε το ΕΣΠΑ, ένα ισχυρό «όπλο» 26 δισ. ευρώ, να γίνει η ατμομηχανή της ανάπτυξης και της αλλαγής της παραγωγικής βάσης της οικονομίας μας.

Ειδικότερα, απλοποιούνται και αποκεντρώνονται ριζικά όλες τις διαδικασίες υλοποίησης του ΕΣΠΑ και ξεκινάει ο στρατηγικός αναπροσανατολισμός του ΕΣΠΑσε δράσεις πράσινης ανάπτυξης, ανθρώπινου δυναμικού και κοινωνικής συνοχής.

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι αλλάζει μέσα στο πρώτο 3μηνο του 2010 ο Αναπτυξιακός νόμος ώστε να στηρίζει την δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης, την καινοτομία, την εξαγωγική δραστηριότητα και την πράσινη επιχειρηματικότητα.

Αλλάζουμε όλο το πλαίσιο που διέπει την άσκηση της επιχειρηματικότητας.
Στόχος η προσέλκυση παραγωγικών επενδυτικών κεφαλαίων και η στροφή στην πράσινη ανάπτυξη, είπε ο πρωθυπουργός και ανακοίνωσε ότι με σχέδιο νόμου που θα κατατεθεί το πρώτο δίμηνο του 2010 αίρονται τα αντικίνητρα όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες για την πραγματοποίηση επενδύσεων και για την ίδρυση, αδειοδότηση και λειτουργία των επιχειρήσεων.

Επίσης δημιουργείται υπηρεσία μίας στάσης (one stop shop), με την αξιοποίηση των υποδομών που ήδη έχουν αναπτυχθεί από τα Επιμελητήρια της χώρας.

Στόχος είναι να μειωθεί δραστικά σε λιγότερες από 15 μέρες ο χρόνος ίδρυσης μιας επιχείρησης προσεγγίζοντας τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, από 30 και πλέον ημέρες που είναι σήμερα, είπε ο κ. Παπανδρέου και πρόσθεσε ότι μεγάλη τομή για τον βιώσιμο αναπτυξιακό προσανατολισμό της οικονομίας αποτελεί η δημιουργία Ταμείου Αναχρηματοδότησης της Οικονομίας, μέσα στο Α' τρίμηνο του 2010.

Ο κ. Παπανδρέου ανέφερε ότι θα ανοίξει μεγάλος διάλογος για τα κλειστά επαγγέλματα, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε την ορθή και κοινωνικά δίκαιη λειτουργία του ανταγωνισμού.
Αναφερόμενος στο διάλογο για το ασφαλιστικό ο πρωθυπουργός είπε ότι ο διάλογος έχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και ο σχεδιασμός του αρμόδιου Υπουργείου είναι να καταλήξει σε νομοθετικές ρυθμίσεις μέχρι το τέλος του Α' εξαμήνου του 2010.

Ειδική αναφορά έκανε ο πρωθυπουργός στο ζήτημα των μεταναστών.
Η χώρα μας έχει χειριστεί μέχρι τώρα εσφαλμένα το θέμα της λαθρομετανάστευσης αλλά και της ένταξης των μονίμων μεταναστών στην κοινωνία μας, είπε ο πρωθυπουργός και επισήμανε ότι οι εργασιακοί και ασφαλιστικοί νόμοι αφορούν και τους αλλοδαπούς που εργάζονται στην Ελλάδα χωρίς νόμιμη διαμονή.
«Η αγορά εργασίας δεν είναι σκλαβοπάζαρο, το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας οφείλει να εξετάζει καταγγελίες ακόμη και αν αυτές προέρχονται από μη νόμιμους αλλοδαπούς», είπε ο κ.Παπανδρέου, προσθέτοντας ότι ο μετανάστης δεν μπορεί να τιμωρείται με απώλεια της άδειάς του όταν ο εργοδότης δεν καταβάλλει τις προβλεπόμενες εισφορές.

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε επίσης ότι λαμβάνονται άμεσα, αποφασιστικά μέτρα καταπολέμησης του οικονομικού εγκλήματος και των μεγάλων υποθέσεων αδιαφάνειας, φοροδιαφυγής και λαθρεμπορίας.
Το συντονισμό θα αναλάβει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη που θα συνεργάζεται με τα κατά περίπτωση αρμόδια υπουργεία.

 Οι ειδικοί στόχοι για το 2010, όπως ανέφερε ο κ. Παπανδρέου είναι: Καταπολέμηση της μάστιγας της λαθρεμπορίας καυσίμων που κοστίζει πολλά δισεκατομμύρια ευρώ (λέγεται 5 δισ.ευρώ) στο Δημόσιο κάθε χρόνο.
Καταπολέμηση της σπατάλης και της ανομίας στα νοσοκομεία ώστε να πάψουν να λειτουργούν ως μαύρη τρύπα και να εξοικονομηθούν πόροι για τη βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Καταπολέμηση του μεγάλου οργανωμένου οικονομικού εγκλήματος που σχετίζεται με κάθε μορφής λαθρεμπορίας και γνωρίζει έξαρση τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας.

Καταπολέμηση της διαφθοράς στο Δημόσιο με αποφασιστικά μέσα και την αξιοποίηση όλων των σύγχρονων μεθοδολογιών και τεχνολογιών.
«Θα αποδείξουμε στην πράξη πως λεφτά υπάρχουν.
Υπάρχουν σε πολλές μεριές.
Υπάρχουν πολλά λεφτά στα κυκλώματα του εγκλήματος, στα χέρια όσων ζουν παρασιτικά εις βάρος του κράτους, εις βάρος των ευσυνείδητων φορολογουμένων, των εντίμων πολιτών», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Τη μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος κάτω από το 3% του ΑΕΠ έως το 2013 και πριν από τη λήξη της τετραετίας της κυβέρνησης έθεσε ως στόχο ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου εξειδικεύοντας τη δημοσιονομική πολιτική της κυβέρνησης.

Το πρώτο βήμα είπε ο πρωθυπουργός γίνεται με τον προϋπολογισμό του 2010 και τη μείωση του ελλείμματος κατά περίπου 4 μονάδες του ΑΕΠ ή πάνω από 8 δισεκατομμύρια ευρώ.
Ο περιορισμός του ελλείμματος κάτω από το 3% του ΑΕΠ θα γίνεται με τη μείωση του ελλείμματος κατά 2% του ΑΕΠ, κάθε χρόνο με μόνιμα διαρθρωτικά μέτρα.
Οσον αφορά το δημόσιο χρέος αυτό θα αρχίσει να αποκλιμακώνεται το αργότερο από το 2012 με την παράλληλη επιστροφή των προϋπολογισμών σε πρωτογενή πλεονάσματα.
Τόσο η αποκλιμάκωση του ελλείμματος όσο και αυτή του χρέους θα αποτυπώνονται στο τετραετές πρόγραμμα σταθερότητας και ανάπτυξης που θα υποβληθεί στην Ευρωπαϊκή Ενωση τον Ιανουάριο.

Τα μέτρα τα οποία περιέγραψε ο πρωθυπουργός για την επίτευξη των στόχων αυτών είναι τα εξής: Η μείωση των λειτουργικών δαπανών του δημοσίου κατά 10%, ο περιορισμός της σπατάλης και η ενίσχυση του μηχανισμού εισπράξεων των εισφορών στα ασφαλιστικά ταμεία, ο περιορισμός κατά 1/3 των συμβάσεων εργασίας, η πρόσληψη ενός υπαλλήλου στο δημόσιο για κάθε πέντε αποχωρήσεις εκτός από τους ευαίσθητους τομείς, αυξήσεις στο δημόσιο που θα καλύπτουν τον πληθωρισμό για τους δημοσίους υπαλλήλους με μισθούς έως τα 2.000 ευρώ.
Πάνω από τα 2.000 ευρώ θα δοθεί η ωρίμανση.
Μείωση των δαπανών για επιδόματα κατά 10%.

Κλείσιμο του 1/3 των γραφείων του ΕΟΤ στο εξωτερικό, κλείσιμο των γραφείων Τύπου στο εξωτερικό και ενσωμάτωση στις πρεσβείες, μείωση των αμοιβών των μελών των διοικητικών συμβουλίων και επίσης μείωση του αριθμού των μελών στις ΔΕΚΟ.

Επίσης, μείωση των αμοιβών των διευθυντικών στελεχών στις ΔΕΚΟ, πολυετείς προϋπολογισμοί προγραμμάτων από το 2011 και από τον Ιανουάριο τριετείς προϋπολογισμοί από κάθε υπουργείο και θέσπιση ισολογισμών με ορκωτό λογιστή σε όλους τους δημόσιους οργανισμούς.

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι οι ελεγχόμενες από το δημόσιο τράπεζες δεν θα διανείμουν μπόνους στα υψηλόβαθμα στελέχη τους ακόμη κι όταν επιστρέψουν τα χρήματα που έχουν δανειστεί από το δημόσιο.

Για τις ιδιωτικές τράπεζες τα μπόνους που θα διανεμηθούν στα ανώτατα στελέχη θα φορολογηθούν με συντελεστή 90%.
Παράλληλα από το πρώτο εξάμηνο του 2010 θα καθιερωθεί διπλογραφικό σύστημα καταγραφής των προμηθειών σε όλα τα νοσοκομεία.

Θεσπίζεται επίσης η ηλεκτρονική συνταγογράφηση στα ταμεία, επαναφέρεται η λίστα φαρμάκων και μπαίνουν ορκωτοί λογιστές στα ασφαλιστικά ταμεία.

Από τα μέσα του 2010 εξάλλου θεσπίζεται η ενιαία αρχή πληρωμών για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους, ενώ ο προϋπολογισμός θα παρακολουθείται στη Βουλή από ειδικό σώμα ελεγκτών.

Αναφερόμενος στο φορολογικό σύστημα ο πρωθυπουργός είπε ότι αρχίζει διάλογος για μια ριζική ανατροπή προκειμένου να μην ρίχνονται τα βάρη στο μισθωτό, το συνταξιούχο και τον συνεπή επιχειρηματία και να είναι ανεξέλεγκτη η φοροδιαφυγή.
Στο πλαίσιο των αλλαγών καθιερώνεται ενιαία προοδευτική τιμαριθμοποιημένη φορολογική κλίμακα για όλα τα εισοδήματα.

Θα υπάρξει προοδευτική φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας, ενώ επαναφέρονται οι φόροι κληρονομιάς και γονικών παροχών με υψηλότερα όμως αφορολόγητα όρια.

Καταργούνται οι χαριστικές φοροαπαλλαγές, φορολογούνται τα διανεμόμενα κέρδη από τις επιχειρήσεις και θεσπίζεται ο λογιστικός προσδιορισμός όλων των εισοδημάτων.

Η κυβέρνηση προχωρά επίσης στην εφαρμογή φόρου υπεραξίας στις βραχυπρόθεσμες χρηματιστηριακές συναλλαγές, αλλά στον υπολογισμό του φόρου θα συμψηφίζονται οι ζημιές από τις πωλήσεις των μετοχών.
Επίσης, οι τράπεζες θα είναι υποχρεωμένες να διατηρούν επαγγελματικούς λογαριασμούς που θα διασυνδέονται με τις φορολογικές αρχές.

Εκτός από αυτά, είπε ο κ. Παπανδρέου, θα υπάρξουν μέτρα και για το πόθεν έσχες και την έκπτωση των δαπανών από τους φορολογούμενους με αποδείξεις.
Προανήγγελλε έλεγχο των πόθεν έσχες των εφοριακών και παύση εκείνων που η διαβίωσή τους δεν δικαιολογείται από τα εισοδήματά τους.

Ο πρωθυπουργός είπε επίσης ότι θα υπάρξει νέος γύρος μετοχοποιήσεων και αποκρατικοποιήσεων για εταιρείες του δημοσίου που δεν είναι στρατηγικού χαρακτήρα, η αξιοποίηση των ακινήτων του δημοσίου και η τιτλοποίηση εσόδων από το φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας.

[ΜΕΛΕΤΕΣ+ΕΡΕΥΝΕΣ+ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ.GIF]

Αικατερίνη Β. Οικονόμου


Αναπτυξιακή-Συμβουλευτική Επιχειρήσεων

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!



Εκπτωτικό κουπόνι για ανέργους από τον Φεβρουάριο

Για τρόφιμα και μεταφορές






Δείτε το βίντεο...
Ατομικό εκπτωτικό κουπόνι μέχρι και 50% σε ανέργους για τρόφιμα πρώτης ανάγκης καθώς και για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ετοιμάζει το υπουργείο Απασχόλησης, στο πλαίσιο της πολιτικής της κυβέρνησης για την ενίσχυση των οικονομικά αδύνατων ομάδων του πληθυσμού.Ο υπουργός Απασχόλησης Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσε ότι το μέτρο αυτό για την ανακούφιση των ανέργων θα είναι έτοιμο μέχρι το Φεβρουάριο και οι εκπτώσεις σε βασικά είδη διατροφής θα αφορούν το ψωμί, το κρέας και το γάλα.
Στόχος, όπως διευκρίνισε, είναι να υπάρξει συνεργασία με μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, ώστε η έκπτωση να φθάσει στο 50%, αντί 20% με 30% που έχει εξασφαλίσει το υπουργείο, μέσα από το κονδύλι ύψους 1,5 δισ. ευρώ από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ.
Παράλληλα, γίνονται προσπάθειες, ώστε να υπάρξει συνεργασία τόσο με το Μετρό όσο και με την ΕΘΕΛ για περαιτέρω μείωση των εισιτηρίων.
Σχολιάζοντας το μέτρο αυτό για τους ανέργους, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης δήλωσε: «Ο υπουργός Εργασίας παριστάνει τον Καραμουντζούνη με δήθεν πρωτοβουλίες φιλόπτωχων ταμείων. Οι άνεργοι θέλουν δουλειά, όχι ελεημοσύνη».

Aντιπαράθεση Λοβέρδου-Τσίπρα
Έντονη αντιπαράθεση για το Ασφαλιστικό σημειώθηκε ανάμεσα στον Ανδρέα Λοβέρδο και τον Αλέξη Τσίπρα, κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης του τελευταίου, σχετικά με την ανεργία.
Αφορμή στάθηκε η αποστροφή του κ. Λοβέρδου που έκανε λόγο για ανεύθυνη στάση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας την αντίδρασή του. Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι κρύβεται πίσω από κινδυνολογίες.

«Σέρνεστε πίσω από το ΚΚΕ και με προσχηματικούς τρόπους βγαίνετε έξω από την απόπειρα επίλυσης του ασφαλιστικού προβλήματος της χώρας και έρχεστε εδώ για να ζητήσετε και τα ρέστα. Αυτή η πολιτική στάση είναι ανεύθυνη» ανέφερε ο κ. Λοβέρδος.

«Δεν κυβερνάτε. Ούτε καν σχέδιο έχετε. Είστε μια κυβέρνηση σχεδόν υπηρεσιακή. Πηγαίνετε στις Βρυξέλλες, παίρνετε εντολές, έρχεστε εδώ και κινδυνολογείτε. Κρύβεστε πίσω από τις κινδυνολογίες. Να ξέρετε ότι αυτή η πολιτική δεν πρόκειται να βρει συναίνεση» απάντησε ο κ. Τσίπρας.
ΠΗΓΗ : Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αναγνώστες

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΑΧΑΡΝΕΣ, ΑΤΤΙΚΗ, Greece
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ"